Apple MacBook batterier

Batterier för MacBook
Som en av Sveriges ledande återförsäljare av MacBook datorbatterier köper vi in batterier i stora volymer från de ledande tillverkarna. Det betyder att du får batterier av mycket bra kvalitet till ett riktigt bra pris. Till de flesta av våra MacBook batterier följer det även med de skruvmejslar du eventuellt behöver för att byta batteriet. Du ser vad som ingår i produktinformationen på respektive batteri.

Hitta rätt batteri genom modellnummer
Alla batterier till Apples bärbara datorer har ett modellnummer som börjar med A följt av 4 siffror, till exempel "A1185". Modellnumret står på batteriet. Du kan söka på detta modellnummer i sökrutan här ovanför.
Datorn har också ett modellnummer, även det börjar på A följt av 4 siffror, till exempel "A1181". Datorns modellnummer finns på datorns undersida och går också att söka på i sökrutan här ovanför.
OBS! Vissa MacBook modeller, till exempel A1278 och A1286 finns i flera olika varianter med olika passande batterier. I dessa fall rekommenderar vi att du kontrollerar batteriets modellnummer för säkerhets skull.

Förklaring av Volt, kapacitet, celler osv.
Volt: Anger batteriets spänning. Volt-talet kan skilja något från ditt gamla batteri, beroende på vilka battericeller som sitter i batteriet.
Kapacitet: Anges i mAh eller Wh och anger hur länge batteriet räcker innan det måste laddas.

Vi hjälper dig gärna hitta rätt
Hittar du inte din modell? Kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt.

Produkt har lagts till jämförelsen